OM MEG

Daglig tjener

Mitt navn er Bjørn Erik Nordås og jeg er daglig tjener for enkeltmannsforetaket Nordås Musikk & Media. Som barn var jeg dagdrømmende og kreativ og jeg fikk ofte beskjed fra lærerene om at jeg tegnet for mye i timene. Datamaskinen ble min kreative partner, og jeg lærte å produsere digital musikk tidlig. I tenårene spilte jeg i band og drømte om å slå gjennom som musiker mens jeg jobbet deltid som ungdomsarbeider på den lokale TV-stasjonen TV-Haugaland. Senere valgte jeg lydteknikk-linja på folkehøyskole og tegning / form / farge på videregående skole.

Men drømmen om å slå gjennom ble med meg gjennom voksenlivet og gjorde at jeg sammen med en partner fikk produsert og publisert et album, ble spilt på nasjonal radio og spilte flere konserter i Norge og Sverige. Ca. 2 mill. mennesker har hørt sangene våre gjennom YouTube videoer. Vi markedsførte bandet gjennom DIY eller gjør-det-selv metoden i over 12 år hvor jeg lærte meg selv opp som designer og webdesigner. I denne perioden pluss 5 år har jeg også hjulpet andre band og firma med design og webdesign.

Familieforøkelse gjorde at ambisjonene gikk over i en mer lokal form og jeg startet opp et lokalt band i 2015 og begynte å studere digital design på universitetsnivå i 2016. Bandet har spilt flere lokale konserter og åpnet Haugaland Prog & Rock festivalen november 2018.

Heltens reise er fremdeles like aktuell for meg selv om utfordringene forandrer seg. Det å være en helt for meg i dag er å være tilstede for familien min først og fremst. Som daglig tjener ønsker jeg å være ærlig og levere så gode produkter og så gode tjenester som jeg kan.

Foto: Torunn Maria Kristensen