PERSONVERNERKLÆRING

Personvernerklæring fra Nordås Musikk & Media

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Nordås Musikk & Media samler inn og bruker personopplysninger. Nordås Musikk & Media er et enkeltmannsforetak med org. nr. 921 185 804 og en en-manns-bedrift som betjenes av daglig leder Bjørn-Erik Nordås. Nettstedsadressen til foretaket er http://www.bjorneriknordaas.com hvor daglig leder da er ansvarlig for behandling av all informasjonen som blir samlet inn.

All informasjon som samles inn kan du be om å få innsyn i, og få fjernet hos Nordås Musikk & Media.

Webanalyse

Nettsiden samler inn anonym informasjon om besøkende til www.bjorneriknordaas.com. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til bruker. Dette er for at jeg skal kunne utvikle en bedre nettside basert på hva de anonyme besøkende gjør på siden, hvor lenge de oppholder seg på siden og hvordan de klikker og navigerer på siden. Informasjonen blir så samlet på aggregert nivå slik at individuell informasjon forsvinner i statistikken.

Informasjonen som blir samlet inn lagres på Proisp AS sine servere i nettskyen som Nordås M&M leier og vises kun på daglig leder sin datamaskin.

Det er Nordås Musikk & Media som selv drifter nettsidene www.bjorneriknordaas.com.

Informasjonskapsler

Nettsiden bruker cookies – eller små informasjonskapsler som lagres på datamaskinen din. Dette er små filer som lagrer info om hva du f.eks. gjør på nettsiden, hvilke sider du var inne på, hva du bruker for å surfe osv. Nettsiden bruker Google Analytics, Facebook Pixel og Inspectlet for å analysere brukerene. Når et tredjepartsfirma henter inn opplysninger på vegne av Nordås Musikk & Media blir de databehandlere.

Google bruker den anonyme informasjonen de samler inn via Google Analytics til å fortelle meg om bruken av nettsidene og for å utarbeide statistikk. All informasjon som Google samler inn beholdes i 38 måneder før de slettes automatisk.

Facebook pixels er et verktøy jeg bruker sammen med Facebook slik at jeg kan tilpasse annonser til brukere av nettsiden. Facebook bruker informasjonen til å tilpasse sine annonser til deg.

Inspectlet bruker jeg for å samle inn informasjon om brukernes aktivitet på nettsidene og for å teste sidene ved såkalt A/B testing.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via det innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet deres.

Besøkende vil måtte klikke på egne godkjenninger på nettsiden for at dette skal skje.

Kontaktskjema

Når du sender meg info gjennom kontaktskjemaet sender du det til meg frivillig. Jeg er nødt til å be deg om kontakt informasjon slik at jeg kan kontakte deg tilbake. Infoen din kommer til meg gjennom vanlig mail og lagres hos Google som driver gmail som er min epostleverandør, og hos meg i mine 2 datamaskiner og min iphone i mail-programmet siden programmet er synkronisert med gmail. Hvis du ønsker at jeg sletter din info fra kontaktskjema kan jeg gjøre det fullt ut på gmail cloud og da forsvinner infoen fra alle mine enheter.

Det er smart uansett å ikke sende meg sensitive personopplysninger i tilfelle hacking.