North Hill Music

Er det mulig å gi ut musikken på eget label / merke? Spør for en venn…

Why yes, Sir! Det er så 100% mulig som det går an! Gjennom Gramo kan man som musikkprodusent opprette eget platemerke og deretter gi sangene egne ISRC koder. ISRC koder er som å «tagge» sangene før du slipper de ut i den store digitale villmarken. Firmaet Nordås Musikk & Media gir nå ut musikk under platemerket «North Hill Music» og det er veldig stas! Faktisk burde det feires med en ekstra kopp kaffe! Og kodene mine starter med NOBYT. Watch out!

Hvorfor North Hill?

Det er noe Lommelunsk over navnet North Hill som jeg liker veldig godt. Noe eventyrlig som går tilbake til røttene med eventyr musikk og inspirasjon av f.eks. boka Silmarillion til J.R.R.Tolkien eller Elfquest av Richard og Wendy Pini. De aller kvikkeste av dere har sikkert sett sammenhengen mellom Nordås og North Hill? Hvis ikke skal jeg forklare det senere. 😉 Navnet North Hill passer veldig bra til mye av musikken som jeg lager som er ambient eller stemningsfull. Det kan også passe til et progressiv rock prosjekt?

Logo kommer snart! Og ny musikk kommer også snart.

Del i vei!